^Back To Top

GAY BADMINTON AMSTERDAM

The best gay badminton club in Amsterdam

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Welkom bij Gay Badminton Amsterdam (GBA)

Bezoek de toernooisite klik hier

Bij GBA kun je op verschillende niveaus badmintonnen: van de absolute beginner tot en met de gevorderde die al jaren speelt.

De speeldagen zijn woensdag van 19.00 tot 23.00 uur en zondag van 16.30 tot 19.00 uur. Op de woensdagen delen we de zaal met drie andere verenigingen, op de zondagen hebben we alle negen banen van Sporthal De Pijp tot onze beschikking.

 

Zie hier het promotiefilmpje van onze club

 

Elke zondag van 17.00 tot 18.00 uur is er training voor deelnemers die op competitie niveau spelen en voor beginners. De enthousiaste en ervaren trainer Hendra Bonar – zie foto –

 

 

 

brengt beginners de basis technieken en bewegingen bij. Je krijgt handig tips die goed aansluiten bij je niveau. Daarnaast is er training voor ervaren spelers die hun technieken willen verbeteren om bij competitiespel en toernooien de beste resultaten te bereiken.

De lessen zij kostenloos voor GBA leden. Naast de training kunnen beginners natuurlijk gebruik maken van de tips en adviezen van de ervaren spelers.

 

 

Club nieuws

IMAGE Zomer Badminton
dinsdag 27 juni 2017
  Hallo allen,   In de maanden Juli en Augustus 2017 hebben we we zomer badminton. Deze vind plaats op zondagen van 16:30 tot 19:00 uurin... Read More...

COPYRIGHT 2013  zico webdesign